KAKVA IDEJA

Četkala je zube s aktivnim ugljenom, a onda je otkrila što se dogodilo

sass
04.04.2017.
u 12:00

Aktivni ugljen odličan je izbor za izbacivanje toksina iz organizma i neškodljiv je i za djecu i odrasle.

Blogerica Lilly Wallace nekoliko je tjedana svoje zube četkala, umjesto s pastom za zube, s medicinskim aktivnim ugljenom. 

Na blogu je otkrila što ju je ponukalo na takvu ideju. 

Kao bivša pušačica i ljubiteljica kave, njeni zubi bili su ispunjeni tamnim mrljama koji na zubima ni najmanje ne izgledaju lijepo. Odlučila je potražiti neke prirodne načine da se riješi mrlja i žutih nijansi svojih zubi i vrati im bijelinu i sjaj. 

Aktivni ugljen odličan je izbor za izbacivanje toksina iz organizma i neškodljiv je i za djecu i odrasle.

Čak se preporučuje povremeno progutati kapsulu aktivnog ugljena kako biste očistili organizam od otrova, riješili se nadutosti i sl. Aktivni ugljen će na sebe vezati veliki broj organskih i anorganskih otrova, mikroorganizme i lijekove, a istovremeno se sam ne resorbira i ne metabolizira već se zajedno s tvarima koje je vezao izlučuje se iz organizma. 

Lilly je odlučila isprobati kao će aktivni ugljen vezati na sebe nečistoće s njenih zubiju te je ustrajano nekoliko tjedana, pastu za zube zamijenila ovim crnim prahom. Zubi su postali bjelji i imali su zdraviji izgled, a Lilly tvrdi kako je izabrala aktivni ugljen zbog njegove cijene i neškodljivosti na organizam i činjenicu da ne oštećuje zube.

Svakako preporučuje da se obratite svom stomatologu ako se odlučite isprobati ovu metodu izbjeljivanja, posebice ako imate krunice, navlake i sl., kako ne biste napravili više štete nego koristi. 

Postupak je jednostavan, zube operite na uobičajeni način, na četkicu stavite prah ugljena i istrljajte zube. Nemojte ispljunuti u umivaonik jer će ostati tamna mrlja, koristite se čašom koju ćete odmah oprati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije