Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Četiri komplimenta s kojima ćete zapravo uvrijediti svojeg dragog

I muškarci mogu biti osjetljivi na komentare koji su im upućeni od strane njihovih boljih polovica, a namjeravani su biti samo komplimenti.
21. listopada 2019. u 20:30 0 komentara 172 prikaza

Često previše razmišljamo o tome što ćemo reći našem partneru, a da ga ne povrijedimo nego da ga pohvalimo i istaknemo njegove dobre strane. Ali kao što piše The Frisky nekada se i najljepši kompliment može interpretirati kao uvreda i napad na muškost, stoga će vaš muškarac s razočarenjem razmišljati o tome kada će gledati nogomet i piti pivo. Dobro, možda neće razmišljati o tome cijelo vrijeme, ali će gledati nogomet i piti pivo. Šalu na stranu, donosimo četiri komplimenta koje muškarci smatraju kao uvredu.

1. 'Ti nisi kao moj bivši dečko.'

  Takav kompliment muškarac shvaća kao da ste mu rekli 'Bila sam zainteresirana za tog dečka, a sada si ti tu.' Posebno je bitno da izbjegavate bilo kakve seksualne usporedbe, čak i ako kažete nešto pozitivno vaš će se muškarac pitati zašto ste to uopće spomenuli. Nikada nemojte uspoređivati anatomiju svojeg sadašnjeg i bivšeg dečka, jer ako do sada niste shvatili muškarci su osjetljivi oko svojeg spolnog organa. 

2. 'Tako si osjetljiv.' 

Muškarci ne žele da se o njima razmišlja kao o osjetljivim osobama, a posebno oni muškarci koji zaista jesu osjetljivi. Oni žele da se o njima razmišlja kao o 'opasnim' muškarcima. Ako mu kažete da je osjetljiv, samo ćete ga pokolebati, zato umjesto toga upakirajte to u izjavu 'Drago mi je što si osim velikih mišića i opasnog stava osjetljiv, to me seksualno privlači.' 

3. 'Ti si tako mršav.'

Ovaj komentar je veliki udarac muškarcima jer oni žele da im se govori koliko su veliki, jaki i snažni, a ne da im govorite da su mršavi kao štapić. Iako svojem muškarcu time samo želite reći da izgleda dobro bez majice, bolje da mu kažete da izgleda 'fit'. Tako će se vaš muškarac osjećati bolje kada u ogledalu gledaju svoje bicepse. 

4. 'Uživam u seksu s tobom, iako nemam orgazam.'

Muškarci većinom ne vjeruju da seks može biti dobar bez orgazma i da neke žene jednostavno uživaju u cijelom činu i ne moraju imati orgazam da bi bile zadovoljene. Ako ste imale odličan seks, ali niste doživjele orgazam, nemojte mu to govoriti bez da vas je on to pitao. Većina muškaraca vas neće pitati za to, osim ako s namjerom pokažete da niste zadovoljne seksualnim odnosom. 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.