Aluminij Industrija i The Hub of Fine Arts osvijetljeni zelenom bojom

Čestitka predsjednika M.T. Abraham Group povodom Ramazana

22.03.2023.
u 21:01

Aluminij Industrija i The Hub of Fine Arts večeras su osvijetljeni zelenom bojom kako bi se pridružili obilježavanju mjeseca Ramazana i iskazali naše poštovanje prema ovomsvetom mjesecu, priopćeno je iz M.T. Abraham Group

M.T. Abraham Group čestitala je svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti širom svijeta mjesec Ramazan.

Ovaj mjesec je vrijeme samorefleksije i predanosti, a mi smo ponosni što možemo pridružiti se zajednici u obilježavanju ovog važnog vjerskog događaja. Aluminij Industrija i The Hub of Fine Arts večeras su osvijetljeni zelenom bojom kako bi se pridružili obilježavanju mjeseca Ramazana i iskazali naše poštovanje prema ovom svetom mjesecu, priopćeno je iz M.T. Abraham Group.

Kao globalna kompanija, M.T. Abraham Group se ponosi svojim bogatim međunarodnim naslijeđem i diversitetom zaposlenika. Ovaj mjesec je vrijeme za učenje o drugima, njihovim kulturama i vjerovanjima te prepoznavanje naših zajedničkih vrijednosti.

“Dolaskom Ramazana, podsjećamo se na važnost solidarnosti, zajedništva i empatije prema drugima. Neka ovaj mjesec bude vrijeme kada se sjetimo koliko smo svi povezani kao ljudska bića, bez obzira na naše različitosti. U ovo vrijeme refleksije i introspekcije, nadam se da ćemo se svi usredotočiti na ono što nas čini sličnima, a ne na ono što nas razdvaja. Da ćemo kroz molitve priželjkivati da svijet bude mjesto gdje preovladava ljubav, razumijevanje i međusobno poštovanje. Svim muslimanima čestitamo nastupajući mjesec Ramazan. Ramazan Šerif Mubarek Olsun!” - poručio je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije