Čestitka Mladeži HDZ BiH za početak nove akademske godine

02.10.2017.
u 15:02

Pred nama je još jedna nova akademska godina u kojoj želimo mnogo uspjeha našim studentima. Posebno želimo ohrabriti brucoše da marljivo rade i uče jer znanje koje ćete steći na svojim fakultetima u tijeku studija koristit će vam cijeloga života. Isto tako nikada ne zaboravite da je znanje jedna od rijetkih pravih vrijednosti koja vam ostaje za cijeli život.

Za osobit doprinos obrazovanju naših studenata zaslužni su profesori koji marljivo, kreativno i odgovorno rade svoj posao i kreiraju bolju i svjetliju budućnost za buduće generacije, te stoga zaslužuju poštovanje cijeloga društva.

Za kraj želimo istaknuti važnost Sveučilišta u Mostaru koje jedino u Bosni i Hercegovini izvodi nastavu na hrvatskom jeziku i omogućava mnogobrojnim studentima široki spektar studija. Svim studentima i profesorima želimo sretan početak i uspješan tijek nove akademske godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije