reagiranje

Ceste FBiH osudile napad na njihova dva zaposlenika

03.04.2018.
u 17:09

Zaposlenici Javnog poduzeća Ceste Federacije Bosne i Hercegovine osudili su u priopćenju jučerašnji napad nepoznate osobe na njihova dva zaposlenika ističući da on nije povezan s poslovanjem ovog javnog poduzeća.

Napadač, čiji je identitet utvrđen pomoću snimaka nadzornih kamera i za kojim policija traga, nanio je fizičke ozljede D. Treboviću, bivšem direktoru za pravne i ekonomske poslove u ovom preduzeću, a njegovo stanje i dalje je teško te je indicirana potreba za operativnim zahvatom.

Incident se dogodio u prostorijama tog poduzeća, a nakon nanošenja teških tjelesnih ozljeda  Treboviću koji je trenutno angažiran na poziciji stručnog suradnika za plan i analizu, liječnička pomoć je ukazana u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš".

Prilikom napada, u nastojanju da spriječi dalje eskaliranje sukoba, hladnim oružjem je ozlijeđen i zaposlenik E. Skenderagić koji je zadobio tri ubodne rane i prebačen je u istu bolnicu gdje je zadržan na opservaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?