predsjednik Federacije BiH

Čavara uputio čestitku u povodu Međunarodnog praznika rada

Marinko Čavara
30.04.2019.
u 15:29

U povodu Međunarodnog praznika rada, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku u kojoj stoji:

„Međunarodni praznik rada prigoda je da se istakne i podsjeti na zaštitu radnika i njihovih prava, prvenstveno prava na rad i na zaradu kojom radnik sebi i svojoj obitelji može osigurati dostojanstven  život.

U Federaciji BiH i BiH, unatoč napretku u oblasti zapošljavanja i usvajanju niza zakonskih rješenja koja poboljšavaju uvjete rada, moramo još mnogo toga učiniti na zakonodavnoj i provedbenoj razini kako bismo unaprijedili gospodarski razvoj, a samim tim, i omogućili stvaranje novih radnih mjesta.

Sa željom da zajedničkim djelovanjem pridonesemo stvaranju boljeg i prosperitetnijeg društva u kojem će svaki radnik dostojanstveno živjeti od svog rada, čestitam vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada!“, poručio je predsjednik Federacije BiH, priopćeno je iz njegovog ureda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije