Pozvao ga u posjet Federaciji

Čavara se sastao s kongresmenom Robertom B. Aderholtom u Washingtonu

Marinko Čavara
05.02.2016.
u 18:09

Tijekom službenog posjeta Washingtonu, 4. veljače 2016. godine, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sastao se s kongresmenom Robertom B. Aderholtom.

Sastanku su nazočili i veleposlanik BiH u Washingtonu Haris Hrle i predsjednik Vlade Federacije BiH Fadil Novalić.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio je kongresmenu Aderholtu na pozivu na 64. godišnji nacionalni molitveni doručak.  Također, zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama i američkom Kongresu za svu pomoć i potporu Federaciji BiH i BiH i prenio očekivanja za dalju potporu EU i NATO putu.

Tijekom sastanka, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara upoznao je kongresmena Aderholta sa stanjem u Federaciji BiH i BiH, istaknuvši da će predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović 15. veljače 2016. godine predati zahtjev za članstvo u Europskoj uniji.

Kongresmen Aderholt istaknuo je značaj stabilne BiH i Balkana za Sjedinjene Američke Države, te izrazio zadovoljstvo napretkom BiH ka članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu.

Na kraju sastanka, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara pozvao je kongresmena Aderholta u posjet Federaciji BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije