sastanak

Čavara razgovarao s ravnateljem Katoličkog školskog centra u Sarajevu

Čavara
16.06.2016.
u 14:56

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas s ravnateljem katoličkog školskog centra u Sarajevu Mariom Ćosićem.

Ravnatelj Ćosić upoznao je Predsjednika Federacije BiH s radom Katoličkog školskog centra kao i s teškoćama s kojima se ova ustanova susreće.

Neophodno je priznati jednak status ove javne ustanove s ostalima u Županiji Sarajevo te riješiti pitanje ovogodišnjeg traženja dvostrukog polaganja mature, što se ne traži u drugim školama u Županiji Sarajevo.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo radom KŠC-a i čestitao ravnatelju na postignutim rezultatima, za što je najbolji primjer sve veća zainteresiranost učenika za upis u ovu ustanovu.

Smatra da nema razloga da se status KŠC-a u Sarajevu ne izjednači s statusom ostalih škola u Županiji Sarajevo, jer ova ustanova ispunjava sve zakonske uvjete i preuzela je društvenu obvezu obrazovanja i odgoja mladih.

Predsjednik Federacije BiH je, sa zadovoljstvom, prihvatio poziv ravnatelja da posjeti KŠC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije