sastanak sa Župnikom Rajićom

Čavara: Potpora projektima župe sv. Franje Asiškog na Dobrinji

28.04.2021.
u 14:43

Župa sv. Franje Asiškog je jedina franjevačka župa na području Sarajeva, ali i zajednica koja broji veliki broj mladih obitelji. Crkva je sagrađena 2015. godine, ali ostalo je nezavršeno vanjsko uređenje dvorišta, neuređen pristup crkvi, župnoj kući i Pučkoj kuhinji Kruha sv. Ante - kazao je Rajić

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je u razgovoru sa župnikom župe sv. Franje Asiškog na Dobrinji fra Danijelom Rajićem izrazio spremnost za suradnju i potporu projektima koji će pridonijeti ugodnijem boravku župljana. 

Župnik Rajić je upoznao predsjednika Federacije BiH sa stanjem u župi sv. Franje Asiškog, te predstavio projekte, planove i aktivnosti župe za naredno razdoblje, posebno istaknuvši vanjsko uređenje dvorišta i pristupa župnoj crkvi, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

 - Župa sv. Franje Asiškog je jedina franjevačka župa na području Sarajeva, ali i zajednica koja broji veliki broj mladih obitelji. Crkva je sagrađena 2015. godine, ali ostalo je nezavršeno vanjsko uređenje dvorišta, neuređen pristup crkvi, župnoj kući i Pučkoj kuhinji Kruha sv. Ante - kazao je Rajić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije