Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Čavara potpisao Ukaz o proglašenju Zakona o pravima razvojačenih branitelja

29. srpnja 2019. u 18:32 0 komentara 772 prikaza

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji, koji je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine, priopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH. 

Zakon o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji stupa na snagu osmog dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“, a primjenjivat će se od 1.7.2019. godine.

Predsjednik Federacije također je potpisao Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu.

Predsjednik FBiH potpisao je Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na:

- izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu (konsolidirani)

- izmjene i dopune Financijskog plana Federalnog fonda solidarnosti za 2019. godinu (Anex I)

- Odluku o načinu izvršavanja Rebalansa financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu

Ovu Odluku je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine, a stupa na snagu narednog dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“.

Predsjednik Federacije BiH  potpisao je i Ukaz o proglašenju Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o električnoj energiji u Federaciji BiH, koji je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine.

Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o električnoj energiji u Federaciji BiH stupa na snagu osmog dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“.

Predsjednik Federacije BiH potpisao je i Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na:

- izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu (konsolidirani)

- izmjene i dopune Financijskog plana Federalnog fonda solidarnosti za 2019. godinu (Anex I)

- Odluku o načinu izvršavanja Rebalansa financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za 2019. godinu, priopćeno je. 

Ovu Odluku je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine, a stupa na snagu narednog dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Zakona o izmjenama Zakona o financijskom konsolidiranju gospodarskih društava u Federaciji BiH, koji je usvojio Parlament Federacije BiH na sjednici Zastupničkog doma od 16.7.2019. godine i na sjednici Doma naroda od 18.7. 2019. godine.

Zakon o izmjenama Zakona o financijskom konsolidiranju gospodarskih društava u Federaciji BiH stupa na snagu osmog dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.