Donji Vakuf

Čavara posjetio ŠPD "Srednjobosanske šume"/ŠGD „Šume Središnje Bosne“

14.08.2019.
u 09:34

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je ŠPD "Srednjobosanske šume"/ŠGD „Šume Središnje Bosne“ d.o.o. u Donjem Vakufu i tom prigodom razgovarao s direktorom Društva Vildanom Hajićem i članovima Uprave: Albertom Kokićem, Ljiljanom Petrović i Vahidinom Lušijom. 

Tijekom posjeta, Predsjednik Federacije BiH izrazio je zadovoljstvo poslovanjem poduzeća, odnosno radom Uprave, te izrazio nadu da će nastaviti u tom smjeru. Također, izrazio je uvjerenje da će kroz daljnja upošljavanja osigurati stručnost i ustavno definiranu zastupljenost, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

„Društvo obavlja značajnu djelatnost gospodarenja šumom u Županiji Središnja Bosna kao općim javnim dobrom, za društvenu zajednicu u cjelini, a kako bi iste ostale budućim generacijama u još boljem stanju. Nakon informacije Uprave Društva o planovima i aktivnostima, izražavam zadovoljstvo i uvjerenje da će i u budućnosti  dobro obavljati društvenu ulogu.“, kazao je Predsjednik Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?