Čavara i Martić u Tuzli

Čavara podržao projekte od velikog značaja za Tuzlansku županiju

09.06.2021.
u 07:26

Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo realiziranim projektom kružno toga, te dao potporu aktivnostima koje će pridonijeti realizaciji projekata koji su od velikog značaja za Tuzlanske županiju

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić jučer su boravili u Tuzli gdje su, zajedno sa zamjenikom ministra obrane BiH Mijom Krešićem i predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a BiH Soli Danijelom Nikolićem, obišli izgrađeni kružni tok na magistralnoj cesti u naselju Husino.

Kako je istaknuto, izgradnja ovog značajnog projekta riješila je jedno od sigurnosnih prometnih žarišta na području Tuzlanske županije. Kako su kazali i sami mještani, na ovaj projekt se čekalo preko 20 godina i neizmjerna je radost da je došlo do realizacije ovako značajnog projekta.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo realiziranim projektom, kao i potporu aktivnostima koje će pridonijeti realizaciji projekata koji su od velikog značaja za Tuzlanske županiju.

Delegacija je položila vijenac na spomen obilježju poginulim braniteljima 115. brigade HVO-a „Zrinski“, posjetila Franjevački samostan svetog Petra i Pavla u Tuzli i tom prigodom razgovarala s gvardijanom fra Željkom Nikolićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?