župa Ovčarevo

Čavara nazočio proslavi blagdana sv. Mihovila u Ovčarevu

30.09.2018.
u 08:55

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je proslavi blagdana svetog Mihovila koje j ezapočelo misnim slavljem u župnoj crkvi sv. Mihovila arkanđela u travničkoj župi Ovčarevo te nastavljeno Svečanom akademijom u salonu „Maja“ u Novoj Biloj, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Misno slavlje u župi Ovčarevo, koja je slavilo i svoj patron, sv. Mihovila, predvodio je dr. fra Stipo Kljajić koji je u prigodnoj propovijedi istaknuo kako svi trebamo biti pravedni i boriti se za pravdu te štiti jedni druge kao što sveti Mihovil štiti sve nas.

Nakon misnog slavlja, upriličena je Svečana akademija Ministarstava unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije, Hercegovačko - neretvanske, Posavske, Hercegbosanske županije te Županije Središnja Bosna, koja je bila domaćin ove svečanosti koja se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije