Novinska agencija

Čavara: Fena ispunjava ulogu društveno odgovorne javne ustanove

fena
03.11.2015.
u 14:23

Novi vizualni identitet web portala i editora Federalne novinske agencije (Fena) prezentiran je danas u Sarajevu.
 
U obraćanju nazočnima, predsjednik FBiH Marinko Čavara je istaknuo da federalne institucije vlasti trebaju dati značaj Feni, novinskoj agenciji koja objavljuje istinite i objektivne informacije. 

Izrazio je zadovoljstvo radom Fene, koja ispunjava svoju ulogu društveno odgovorne javne ustanove. Čestitao je rukovodstvu na ovom značajnom iskoraku Fene kao modernog, profesionalnog i pouzdanog javnog servisa, te poželio puno uspjeha u daljnjem radu. 

Direktor Fene Faruk Borić kazao je da ova agencija predstavlja kralježnicu informacijskog sustava Federacije BiH i cijele BiH. Istaknuo je da su za Fenu prioriteti u svakodnevnom izvještavanju događaji vezani za državne i entitetske institucije kao i institucije na drugim nižim razinama vlasti s kojima Fena ima poslovan i prijateljski odnos. 

U sklopu prezentacije, najavljena je realizacija dodatnih sadržaja koje Fena planira ponuditi  svojim korisnicima. Jedan od planiranih projekata je i uspostavljanje audio vijesti za slijepe i slabovidne osobe, kako ova kategorija građana ne bi bila uskraćena za najvažnije informacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?