otvorio manifestaciju „Dani Tolise“

Čavara: Dani Tolise daju posebnu dimenziju životu Tolise i svih Posavljaka

30.05.2019.
u 11:08

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, u svojstvu visokog pokrovitelja, svečano je otvorio trinaestu po redu manifestaciju „Dani Tolise“ u svečanoj dvorani "Dvor" u Tolisi.

„Dani Tolise daju posebnu dimenziju životu Tolise, njenih mještana, a i svih Posavljaka. Kao Predsjednik Federacije BiH prepoznao sam manifestaciju i kroz pokroviteljstvo želim doprinijeti da se pokaže kako trud ovih ljudi donosi rezultate i trajne vrijednosti.“, kazao je Predsjednik Federacije BiH, priopćeno je iz njegovog ureda. 

Goste je, u ime Organizacijskog odbora i Zaklade „Terra Tolis“, pozdravio predsjednik Daniel Dominković, osvrnuvši se na protekle Dane Tolise, na pripreme ovogodišnjih i važnost volonterskog rada, rada za opće dobro bez kojeg ove manifestacije ne bi bilo.

Nakon pozdravnih govora i svečanog otvorenja manifestacije, predstavljena je  knjiga „Redovnik riječi“, monografija o fra Martinu Nediću. Večer otvorenja uljepšao je toliški zbor "Adoro" pod ravnanjem profesorice glazbe Marije Nedić, a posjetitelji su mogli pogledati i postavku izložbe fotografija Foto kluba Orton.

U znak zahvalnosti za potporu u organizaciji manifestacije „Dani Tolise“, organizatori su Predsjedniku Federacije BiH uručili prigodnu Plaketu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?