Neuobičijane scene

Časna sestra Ivona iz Tomislavgrada među Boysima, pretresena pred utakmicu

Facebook
22.10.2022.
u 08:27

Prije utakmice ni časna sestra nije mogla proći bez pregleda redarske službe pa je stala pred zaštitarku i raširila ruke, dopustivši joj da ju pregledaju

Neuobičijane scene zabilježene su jučer prije početka 101. derbija između Hajduka i Dinama jer je u društvu vatrenih Dinamovih navijača bila i časna sestra Ivona iz Tomislavgrada.

Prije utakmice ni ona nije mogla proći bez pregleda redarske službe pa je stala pred zaštitarku i raširila ruke, dopustivši joj da bez problema pregleda što unosi na tribinu stadiona. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ovaj derbi obilježile su naknadno navijački neredi te su gorjele stolice na sjevernoj i južnoj tribini stadiona. Kraj utakmice dočekan je s jakim plamenom na jugozapadnoj tribini gdje su se smjestili Bad Blue Boysi pa su morali intervenirati vatrogasci. Potom je izbio požar i na sjevernoj tribini, i u tom dijelu stadiona izgorjelo je više stolica nakon što je Torcida donijela transparente drugih navijačkih grupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije