Carvajal: Modrić je brutalan, među tri je najbolja igrača s kojima sam igrao

12.09.2023.
u 11:14

Dani Carvajal (31), desni bek španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida, rekao je da su Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luka Modrić najbolji igrači s kojima je dijelio svlačionicu. 

"Kada ti govore, moraš aktivirati pet čula i zapisivati. Vidiš ih da dolaze u 6 sati ujutro i počinju trenirati...brutalno", rekao Carvajal u intervjuu za televiziju Movistar Plus gdje je bio upitan da kaže koja su trojica najboljih igrača s kojima je dijelio svlačionicu.

"Luka je, osim toga, bio sposoban predvoditi jednu tako malu zemlju do finala Svjetskog prvenstva. Ovdje je došao s gotovo olovnim nogama, a postupno je svakoga osvojio, nevjerojatno", dodao je.

Carvajal je čitavu karijeru proveo u Real Madridu osim jedne sezone u Bayeru iz Leverkusena. S Modrićem igra od ljeta 2013. godine te je treći po redu kapetan momčadi. Hrvatski veznjak je drugi kapetan iza braniča Nache Fernandeza.

"Biti u Real Madridu je nešto najveće za jednog nogometaša. Trenutak kada moraš otići iz njega vjerojatno je jedan od najtežih", rekao je, dodavši da se nada okončanju igračke karijere na Santiago Bernabéu.

"Nije to samo Španjolska, Madrid...Nego dimenzija koju ima sve ovo. Ideš na ispunjene stadione, pred hotelima te dočekuju stotine ljudi...", pojasnio je.

Kapetan hrvatske reprezentacije Modrić, koji je zajedno s Carvajalom osvojio pet Liga prvaka, ima ugovor do kraja tekuće sezone, do 30.lipnja 2024.

"S vremenom će se puno više cijeniti to što smo postigli", rekao je branič.

Carvajal je u lipnju zabio posljednji gol u raspucavanju jedanaesteraca kojim je Španjolska pobijedila Hrvatsku u finalu Lige nacija u Rotterdamu.

"Pucao sam penal kako bih se pokazao jer nisam igrao puno u te dvije utakmice (Final Foura). Htio sam reći ‘evo me, tu sam‘", izjavio je.

"Prilikom određivanja izvođača, Laporte se nećkao, imao je smetnje...pa sam rekao da ću ja izvesti šesti udarac", dodao je.

Tvrdi da nije bio nervozan niti da je sumnjao treba li pristupiti bijeloj točki nakon što Bruno Petković nije zabio za Hrvatsku.

"Kada je (vratar) Unai Simon obranio udarac, znao sam da dolazi moj trenutak", zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije