ISPROBAJTE

Brzo i jednostavno: Neodoljive pisanice s mašnicom gotove za dvije minute

Instagram/madnessofcreativity
31.03.2021.
u 21:53

Bliži se Uskrs. Ove godine sigurno će biti drugačiji nego što smo navikli, ali to ne znači da se trebamo odreći ukrašavanja našeg doma, pokojeg kolača ili finog ručka.

U cijeloj ovoj situaciji dobro je to što imamo više slobodnog vremena pa je ovo godina u kojoj napokon možete ostvariti sve one ideje koje ste imali prethodnih godina, ali jednostavno niste stizali zbog obveza.

Osim toga, ukrašavanje doma za Uskrs idealna je prilika za druženje s ukućanima. Ako imate djecu, i njih uključite u sve aktivnosti, piše Zadovoljna.hr. 

Jedan od nezaobilaznih simbola Uskrsa su pisanice, a upravo njihovo ukrašavanje bit će odlična razonoda i za male i za velike.

Ideja je mnogo, a Zadovoljna.hr donosi jednostavan i brz način ukrašavanja iza kojeg stoji Katarina, vlasnica Instagram profila __madnessofcreativity.

Foto: Instagram/madnessofcreativity

Za pisanice poput njezinih trebate samo svilenu trakicu, lak za nokte u istoj boji i ljepilo kojim ćete pričvrstiti mašnicu.

Postupak je vrlo jednostavan i brz.

- Od trakice izradite mašnicu i ljepilom je pričvrstite na vrh jaja.

- Lakom za nokte u boji trakice jaju iscrtajte oči spavalice i usne.

I to je to.

Katarina je koristila plastična jaja, a vi možete koristiti i ispuhana ili tvrdo kuhana jaja. Rezultat će u svakom slučaju biti neodoljiva ekipa u vašoj uskrsnoj košarici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije