Inicijativa Hrvatskog narodnog sabora
Povratak na članak

Brzim cestama povezati hrvatska područja u BiH

U prijedlogu Odjela za gospodarstvo, koji predvodi Damir Ljubić, HNS BiH traži od nadležnih tijela vlasti, od općina do županija, da poduzmu aktivnosti na izgradnji cestovnih pravaca za koje postoji tehnička dokumentacija, a za ostale prioritetne projekte prometne infrastrukture traži izradu studijsko-projektne dokumentacije. To se odnosi na povezivanje Srednjobosanske, Hercegbosanske, Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije, koje bi zajedničkim angažiranjem, posredstvom vlasti u Federaciji BiH koristile fondova Europske unije

Komentari 6

VN
vratite nam posavinu
17:41 06.01.2015.

Nebi me cudilo kad bi HDZ napravio samo jednu auto-cestu od Sirokog do Laktasa. Da Covic i traktorista mogu bolje suradjivat i pljackat.A za Posavinu,oni su se prije pobrinuli da je ociste od Hrvata.

VL
BR
brodarevac
10:15 06.01.2015.

kakav bolestan naslov "povezati hrvatska područija u BiH" pa ovo više nije normalno. Bio bi normalan naslov kad bi ste pomenuli Posavinu u RSu a ovako povezati Ravno sa Međugorjem i nije vam neka priča. Daj Bože da se cijela Bosna i Hercegovina uveže sa brzim putevima i magistralama to treba tražiti. Prestanite biti tako ograničeni dajte malo otvorite um govorite o Evropi a hoćete da povežete hrvatska područija i to samo ona gdje HDZ vlada između sebe.

VL
Avatar varešak
varešak
16:18 05.01.2015.

Nude samo puste želje da bi i dalje ostali na vlasti.

VL
RO
rosa
11:04 07.01.2015.

Još jedan dokaz da diletanti vode državu.

VL
JM
jezero-matica
13:48 05.01.2015.

Puno zelja,malo ostvarenja!

VL
CV
cro_vuko
12:11 06.01.2015.

iz kojeg izvora se naslo da ce autocesta ici preko kupresa? po zadnjim dostupnim informacijama autocesta ide preko šipova do livna

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.