prosvjedi

Branitelji odblokirali GP Bijača, promet ponovno uspostavljen

Foto: N1
1/2
09.08.2018.
u 21:24

Razvojačeni branitelji koji su danas sa nezadovoljstvom dočekali odluku Povjerenstva za usuglašavanje teksta Zakona, blokirali su GP Bijača iza 19 sat, no u večernjim satima odblokiran je granični prelaz Bijača. 

Kako javlja N1, pored branitelja koji su bili na na Bijači, bio je prisutan i veliki broj policijskih službenika.

"Zbog prosvjeda građana, od 19:40 sati blokirana je dionica autoputa A-1 Zvirovići - Bijača", priopćeno je iz BIHAMK-a nakon blokade, no promet je ponovno uspostavljen.

Podsjetimo, po okončanju sjednice Jasenko Tufekčić, potpredsjednik Doma naroda Parlamenta FBiH i predsjednik Povjerenstva je ukazao okupljenim braniteljima i medijima da su prihvaćeni svi amandmani na zakon koje Vlada FBiH nije prihvatila.

Prije, ali i tijekom sjednice je bilo verbalnih sukoba branitelja i policajaca koji su osiguravali prostor u i oko zgrade Vlade FBiH u Mostaru. Neki od njih su se verbalno sukobili i s Tufekčićem, a neki su prijetili da će izvršiti samoubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije