Predsjednica Federacije BiH

Bradara o formiranju Vlade FBiH: Nitko iz Osmorke nije povukao potpis

Klix
18.04.2023.
u 17:37

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara (HDZ) uvjerava da niti jedna stranka Osmorke nije povukla potpis za formiranje entitetske vlade.

"Jedan od argumenta su potpisi (za formiranje vlade) koje nitko nije povukao. Treba razmilsiti koliko je logično da glasate protiv vlade u kojoj imate četiri ministra", izjavila je Bradara.

Komentirajući mogućnost da Schmidt intervenira, poručila je kako je HDZ protiv bilo kakvih rješenja sa strane te da je krajnje vrijeme da se odluke donose u institucijama Bosne i Hercegovine, piše Klix. 

Bradara se obratila tijekom današnjeg sastanka Osmorke u Parlamentu Bosne i Hercegovine. Predsjednik NES-a Nermin Ogrešević je poslije današnjeg sastanka u Uredu visokog predstavnika (OHR) naglasio kako ne bi volio biti dio nametnute vlade.

Komentara 1

LO
lokve
08:33 19.04.2023.

čak su i Nijemci provalili kako ova zna da laže, jadno je čime se ljudi služe i kakve izjeve daju. Njemci su je provalili, valjda će i Hrvati doći na red, jer bi to značilo da počinje buđenje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?