izaslanica u Domu naroda BiH
Povratak na članak

Bradara: Komšić se obraća bošnjačkim glasačima, ako pobjedi to će biti problem BiH, ali i Bošnjaka

Želimo da BiH prevaziđe krizu i da imamo fer i korektne izbore i da nitko ne bira naše predstavnike, poručila je Bradara.

Komentari 4

Avatar Jero
Jero
16:31 27.09.2022.

Zbog ovakvih pretnji glasam za Komšića.

VL
LO
lokve
08:47 27.09.2022.

Žalosno je što HDZ misli kao i SNSD a to je da će blokadom samo stvoriti problem Bošnjacima, problem imaju svi odlaze i Bosšnjaci i Hrvati i Srbi. Da je HDZ prihvatio kao svoju domovinu sve bi bilo drugačije, ali se ponašaju kao da su podružnica HDZ Hrvatske i kao da su došli da "izmuzu" što se izmusti može, a posle toga ko Jelavić otić svojoj pravoj domovini. E ne može to tako, a što se tiče Komšića on će vjerovatno imati više glasova nego i Bakir.

VL
FE
fenix50
04:22 27.09.2022.

Mi smo medja tri vellike civilizacije i religije (istocno -zapadno rimsko carstvo i otomanska imperija). Imamo ogromno znanje sazeto na maloj teritoriji (BiH). Velika je steta da to znanje ne objedinimo i iskoristimo da nasi narodi i vjere prosperiraju. Samo povjerenje treba graditi.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.