U parlamentarnoj proceduri pamflet u funkciji majorizacije
Povratak na članak

Bošnjački lobisti ruše Dayton i BiH u njemačkom Bundestagu

Komentari 3

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:48 04.06.2022.

Za ovo stanje Hrvati u BiH mogu "zahvaliti" Tudjmanu i njegovom suludom pristanku na ukidanje vojno i politicki vec obranjene Herceg-Bosne. Kako u narodu kazu... za sve ima prvi put, a to je bilo prvi put u povijesti da se neki narod dobrovoljno odrice svoje autonomije, poslije toliko zrtava! Doduse, Hrvati su napravili glupost vec na referendumu o neovisnosti BiH, kad su glasali tako kako su glasali. Bolje bi im danas bilo da su dio velike Srbije nego ovakve BiH. A Nijemci su vec zapoceli dva svjetska rata i iz oba izasli kao gubitnici. Izgubiti ce i ovaj diplomatski rat u BiH...

VL
LO
lokve
21:51 03.06.2022.

Niko ne razumije Mr Legitimnog i predsjednika HR koga ne interesuje sto je gotovo pola miliona Hrvata otišlo iz lihepe njihove vec samo pozicij HDZa u BiH.

VL
HA
Habuhabuhabu
16:01 03.06.2022.

Ja mislim da njemačkim parlamentarce treba organizovano dovesti u stolni grad svih Hrvata, Zapadni Mostar, i dati im par dana da obiđu, prebroje i evidentiraju svastike - kukaste križeve i slova U po ulicama, garažama i zgradama, pa da onda nasumice zađu i po kućama da vide kakva je tu situacija.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.