Hrvatski narodni sabor BiH
Povratak na članak

Bošnjačka politika svjesno gura državu na rub institucionalne i političke krize

Politički predstavnici hrvatskog naroda okupljeni oko Hrvatskog narodnog sabora BiH pozivaju na dijalog i dogovor u provođenju Sporazuma kako bi se eliminirale daljnje opstrukcije koje nanose štetu ugledu, funkcioniranju te žiteljima Bosne i Hercegovine

Komentari 2

IJ
I ja tebi
17:18 27.08.2019.

Ovo je prešlo svaku granicu . Sarajevska politika će dotući BiH. . Izgleda da je naj bolje svak sebi da se nebi i dalje lagali i podvaljivali jedni drugima a i sam narod da nepati. A Komšić nek i daljee buce nrčije potrckalo ako mu tako odgovara.

VL
BR
brodarevac
15:48 28.08.2019.

A kad hdz uslovljava vladu FBiH sa izbornim zakonom to vam je principijelno uslovljavanje, a ovo je ucjenjivanje kad se traži poštivanje donesenih zakona, pa jeste li vi umobolni kad pišete takve stvari. Normalno HDZ niti u HR niti u BiH ne gleda zakon već lovi u mutnom nasli 2.5 miliona za otpremnine, ha ha ha samo vraćaju dio koji su drpili.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.