Pripreme za ulazak u politiku

Bosanka Arminka Helić politička mentorica slavnoj Angelini Jolie

17.05.2016.
u 08:00

Magazin “Us Weekly” prije nekoliko dana objavio je kako se glumica i humanitarka Angelina Jolie priprema za ulazak u politiku Velike Britanije. Za to je najviše zaslužna Arminka Helić, Bosanka, koja je nekada obnašala dužnost savjetnice Williama Haguea. Koliko je utjecajna Arminka Helić, dovoljno govori i činjenica da ju je kraljica Elizabeta II. imenovala za britansku barunicu.

“US Weekly” piše kako je Angelina Jolie dobra prijateljica s Helić i da se priprema za političku karijeru kroz vladu Velike Britanije, i to prvenstveno zahvaljujući Bosanki Arminki Helić. “Arminka pomaže Angelini donijeti odluke o svojim budućim političkim koracima. Angie je smatra svojom mentoricom”, navodi “US Weekly”.

Prijateljstvo između Arminke i Angeline počelo je još 2012. kada je Helić bila savjetnica Williama Haguea, a tada se i upoznala s Jolie. Inače, Helić je rođena u Gračanici, a kao izbjeglica je došla u Veliku Britaniju, da bi kasnije i diplomirala na prestižnom Oxfordu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?