RIJEDAK SLUČAJ

Blizanke ostale trudne u isto vrijeme, a obje rodile djevojčice u samo nekoliko dana razlike!

01.10.2018.
u 16:15

Još od rođenja potpuno su nerazdvojne; zajedno su išle na fakutlet, a istog su dana poalgale i ispit iz vožnje u autoškoli.

Jednojajčane blizanke Hannah Pountain i Lilli Paterson kažu kako baš sve rade zajedno, a sad im se dogodilo u ono potpuno neočekivano - obje su rodile djevojčice i to u nekoliko dana razlike! 

Ove 31-godišnjakinje bile su šokirane nakon što su doznale da su ostale trudne u isto vrijeme. Razlika među njima je samo 14 minuta i kažu kako među njima postoji uistinu jaka povezanost.  

Lilli je doktorica iz Northamptona, a Hannah "fashion merchandiser" iz Leicestera. Prva sestra rodila je malenog Bonnie, dok je Lexi došao na svijet tri i pol tjedna kasnije.

  Sestre su objasnile da su oduvijek nerazdvojne: zajedno su išle na fakultet, a isti su dan i polagale vozački ispit. 

Hannah je mlađa sestra, a otkrila je:

- Kad su naše obitelji otkrile da smo obje trudne u isto vrijeme, bili su potpuno šokirani. Oduvijek smo bile slične, imamo gotovo istu osobnost, čak i zajedničke prijatelje. Za nas je zajednička trudnoća bila stvarno posebno iskustvo i značilo je jedinstvenu povezanost. 

Prema pisanju Daily Maila, ovakav slučaj prava je rijetkost i nema mnogo blizanaca priliku to iskusiti. Sestre kažu kako je osjećaj bio potpuno čaroban i jednostavno nevjerojatan. 

Hannah je dodala: 

- Imati nekog pored sebe s kim možeš biti toliko iskren i sve to s njim prolaziti je jako lijepo. Nadamo se da će i naše djevojčice biti bliske kao što smo mi. 

Sestre imaju i zajednički profil na Instagramu, @thetwinstories, na kojem često dijele preslatke fotografije s kćerima. Niti jedna nije htjela znati spol djeteta prije rođenja, ali se nisu iznenadile što su dobile djevojčice, s obzirom na to da dolaze iz obitelji gdje ima samo jedno muško dijete, i to s majčine strane. 

- Imati sestru blizanku je genijalno! To je kao da imate najboljeg prijatelja s kojim možete biti iskreni apsolutno cijelo vrijeme. I, najbolje od svega, slažemo se u svemu pa znamo da svaka od nas ima onu drugu koja joj čuva leđa, rekle su. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?