Božićni sajam

„Blagdanska čarolija“ u Žepču

19.12.2019.
u 15:13

Sajam je tradicinalno otvorio općinski načelnik Mato Zovko pozdravivši sve prisutne građane, posjetitelje i izlagače

Božićni sajam „Blagdanska čarolija 2019“ svečano je otvoren danas na platou Doma kulture Žepče. Direktor Doma kulture Miroslav Ilić je naveo kako se u predblagdanskom razdoblju u Žepču po osmi puta organizira „Božićno-novogodišnji sajam” kojeg prati bogat kulturno zabavni program. Naveo je kako će „Blagdanska čarolija”, tijekom četiri dana biti prisutna u središtu općine.

„Izložen je sajam na otvorenom, gdje mnogobrojni proizvođači predstavljaju svoje proizvode. Svake godine nastojimo uljepšati i poboljšati ovu manifestaciju, te potaći da se ljudi druže. Nadam se da ćemo svake godine imati što sve uspješniju i sve posjećeniju
manifestaciju. Pozivam sve građane da posjete naše izlagače“, naveo je Ilić.  Ovom prilikom najavio je i petnaesti po redu Doček Nove godine na gradskom trgu na otvorenom, gdje je pozvao sve građane.

Sajam je tradicinalno otvorio općinski načelnik Mato Zovko pozdravivši sve prisutne građane, posjetitelje i izlagače. Zahvalio se ravnatelju Doma kulture na organiziranju. Zahvalio se svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaranju ovog događaja, ali i uređenju grada.

„U vrijeme došašće javlja se veća čežnja za čovjekom, zavičajem i rodnim krajem. Svima želim da u ovo vrijeme budemo što bliži, te da uz ovaj kulturni, glazbeni i humanitarni događaj radimo na izgradnji povjerenja. Katolicima čestitam Božić, svim građanima Novu
godinu“ kazao je načelnik, te svečano otvorio sajam.

Na prigodno okićenim adventskim kućica, svoje proizvode je izložilo 19 izlagača. Osim izlagača, na otvorenju sajma članovi Planinarskog društva Vis i Gorske službe spasilaca Žepče su za sve posjetitelje pripremili domaći grah. Okrijepu od hladnoće posjetitelji su također mogli pronaći u šalici toplog čaja ili kuhanog vina.

„Blagdansku čaroliju” zajednički organiziraju JU „Dom kulture” Žepče i Općina Žepče, pod pokroviteljstvom općinskog načelnika Mate Zovke. Sajam je otvoren od 19. do 22. prosinca, a posljednji dan sajma svoje delicije će pripremati članovi MK „United“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije