put u Švicarsku

Biznismen Luka Rajić ugostio svoje Konjičane

09.04.2019.
u 11:23

Petogodišnjicu djelovanja Muzičkog centra „Rezonanca“ iz Konjica njezini članovi obilježili su nezaboravnim putovanjem u Švicarsku, odnosno Ženevu, gdje ih je ugostio rođeni Konjičanin, uspješni biznismen Luka Rajić.

Rajić je od samog osnivanja pomagao rad ovog centra, a vrijedni učenici koji sviraju violinu, gitaru i klavir priredili su mu koncert za pamćenje, piše Avaz. 

- Sretni smo jer nam je gospodin Rajić omogućio odlazak u Ženevu. Ovo je jedna prekrasna priča i malo je reći hvala za sve što je učinio za nas. Djeca su uživala i zasigurno će zauvijek u sjećanju čuvati uspomene na ovo putovanje - istaknula je direktorica Muzičkog centra „Rezonanca“ Biljana Handžo.

Uz djecu su na ovo putovanje krenule i članice Vokalnog ansambla „Rezonanca“, a tijekom boravka kod ljubaznog domaćina Rajića posjetili su i njegovu tvornicu čokolade.

- Srca su nam puna. Ovo je jedan predivan projekt, a velika je privilegija raditi s djecom. Drago mi je da sam ugostio moje drage Konjičane i Konjičanke, koji su istinski osjetili Ženevu, posjetili neke važne znamenitosti ovog područja. Muzički centar „Rezonanca“ je naša zajednička priča koja je počela prije pet godina i koja nam daje priliku da budemo što više zajedno - kazao je Rajić.

On se tijekom četverodnevnog boravka članova „Rezonance“ u Švicarskoj potrudio da ovo zaista bude događaj za pamćenje, a oni su mu u znak zahvalnosti poklonili i umjetničku sliku s motivom Konjica.

Lejla Zahirović, članica Muzičkog centra „Rezonanca“, oduševljena kao i drugi koji su bili na ovom putovanju, istaknula je da će zauvijek pamtiti sve što je doživjela.

- Nemam riječi za opisati te osjećaje. Bilo je zadovoljstvo svirati u Švicarskoj i biti dio ovog događaja. Željela bih u ime svih nas zahvaliti gospodinu Rajiću što nas je ugostio i što pomaže naš rad - kazala je Zahirović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije