ZAVRŠIO U KOMI

Bizarna nesreća zaprepastila i najstarije mještane: Na mladića pao kit

09.06.2021.
u 16:14

Nesretni 18-godišnji Australac Nick u komi je nakon bizarne nesreće u kojoj je na njega pao kit u trenutku kad je bio u ribolovu. Nesreća se dogodila uz južnu obalu Australiju. 

Nick i njegov prijatelj Matt bili su u ribolovu kad je kit izronio iz vode i pao na njihov brod. Obojica mladića su ozlijeđena, međutim 18-godišnjak je zbog težine svojih ozljeda hitno prebačen u bolnicu u Canberru sa slomljenim vratom i teškim ozljedama glave. Trenutno se nalazi u komi.

  - U ovom trenutku ne znamo kad će se probuditi niti koje su posljedice za njegov mozak - kazala je obiteljska prijateljica Carmen Bartley navodeći kako dvojica mladića nisu ni slutila da se kit nalazi u njihovoj neposrednoj blizini, piše The Guardian.  Policija je u utorak objavila upozorenje ribolovcima i vlasnicima brodova da budu na oprezu jer je trenutno sezona migracije kitova. 

 

Ključne riječi
kit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?