Zahvala sestri Blanki

Bihaćki gradonačelnik Elvedin Sedić posjetio Knjižnicu sv. Josipa u središtu grada

18.08.2023.
u 13:23

Kako ovih dana prestaje s jedanaestogodišnjim radom u knjižnici, gradonačelnik se zahvalio u ime građana sestri Blanki na svemu što je tijekom svojeg angažmana u knjižnici i zajednici uradila na opremanju, uređenju i jačanju knjižnoga fonda

Bihaćki gradonačelnik Elvedin Sedić posjetio je Knjižnicu sv. Josipa koju u središtu grada Bihaća godinama skupa s volonterima vodi časna sestra Blanka Šturm, voditeljica Zajednice Klanjateljica krvi Kristove u Bihaću. Kako ovih dana prestaje s jedanaestogodišnjim radom u knjižnici, gradonačelnik Sedić zahvalio se u ime građana Bihaća sestri Blanki na svemu što je tijekom svojeg angažmana u knjižnici i zajednici uradila a posebno na opremanju, uređenju i jačanju knjižnoga fonda Knjižnice sv. Josipa.

- Sestra Blanka svim srcem voli Bihać i svoju zajednicu i sretni smo što je svoj rad u Knjižnici sv. Josipa tijekom svih godina iskoristila za jačanje ove institucije i pisane riječi. Na tomu joj veliko hvala uz želju da nove životne izazove u Banjoj Luci provede u zdravlju i miru,  istaknuo je gradonačelnik Sedić.

Knjižnica sv. Josipa broji danas više od 2600 članova i posjeduje preko 11000 književnih dijela iz različitih oblasti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije