Pregovori u završnoj fazi

BiH se povezuje s Belgijom: Od 31. ožujka letovi na relaciji Sarajevo-Bruxeless

zračna luka sarajevo
03.03.2017.
u 09:31

Zračna luka u Sarajevu ove godine želi imati milijun putnika, a kako bi ostvarili svoj cilj u suradnji sa stranim zrakoplovnim tvrtkama odlučili su proširiti ponudu. Linije sa sarajevske zračne luke imat će tvrtka AtlasGlobal, Swiss, Air Arabia, a TUIFly će prvi put povezati BiH i Belgiju, piše Klix.ba. 

Tvrtka TUIfly Belgium od 31. ožujka planira povezati zračnu luku u Sarajevu sa zračnom lukom Charleroi u Bruxelessu. Inače, to će biti prva zrakoplovna veza između Belgije i Bosne i Hercegovine.

"Pregovori s TUIfly Belgium su u završnoj fazi. Letovi će biti realizirani dva puta tjedno i to ponedjeljkom i petkom, a u opticaju će biti zrakoplovi Boeing 737-7 i Boeing 737-8 sa 149 i 189 sjedišta. Karte za letove se već mogu rezervirati na službenoj web stranici ove zrakoplovne tvrtke. 

Kako su najavili iz TUIfly kompanije, cijene karata će se kretati od 49 do 219 eura, iako u rezervacijskom sustavu najniža cijena zrakoplovne karte sa svim taksama u jednom pravcu iznosi 89 eura, a povratna karta 168 eura. Naravno, cijena karata se nmijenja ovisno od slobodnih mjesta i datuma putovanja", kazala je za Klix glasnogovornica sarajevske zračne luke Sanja Bagarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?