Mektić - Moore:

BiH postigla značajne rezultate u borbi protiv terorizma

17.08.2017.
u 13:51

Ministarstvo sigurnosti BiH i Misija OESS-a u BiH nastavit će blisko surađivati u cilju povećanja sigurnosti građana, poručeno je danas sa sastanka ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića i šefa Misije OESS-a u BiH veleposlanika Jonathana Moorea, kojem je to ujedno bila oproštajni posjet.

Suradnja Ministarstva i Misije OSCE-a je ocijenjena kao izvrsna, kroz koju su ostvareni značajni rezultati usprkos problemima i sporosti u provođenju strateških projekata i reformi. Rezultati su posebno vidljivi borbi protiv terorizma, prevenciji te podizanju svijesti o opasnostima te globalne prijetnje.

Moore je istaknuo značajnu ulogu Mektića u tom procesu, odnosno spremnost da konkretno govori i suoči s tim prijetnjama u zemlji. Zbog svega navedenog značajno je promijenjen i imidž BiH u svijetu, na koju se sada gleda kao na odlučnu i pouzdanu državu u borbi protiv terorizma, radikalizma i ekstremizma, priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije