Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH
Povratak na članak

BiH treba povezanu vlast, od državne, federalne pa sve do županijske razine

- Siguran sam kako ćemo vlast napraviti u idućih nekoliko mjeseci, odnosno do kraja godine. Ako to uspijemo, onda smo na pravom putu da krenemo rješavati životne probleme naših građana – kazo je Čović

Komentari 4

DU
Deleted user
08:34 14.10.2014.

Unatoc opetovanim manipulacijama sa muslimanskim glasovima (Raguz je uz neke Hrvatske glasove pokupio i preko 40 tisuca muslimanskih glasova) Hrvatski odgovor je uspio. Hvala i ocima Biskupima koji su jasno rekli da se glasa za one koji istinski predstavljaju Hrvatske interese a ne razne "komsice".

VL
BR
brodarevac
12:22 14.10.2014.

Jel sad ima imunitet od onih sudskih procesa koji ga čekaju za korupciju i iskorištavanje službenog položaja. Baš me to interesuje da li je to sigurno, a možda i nije sigurno.

VL
RO
rosa
23:54 13.10.2014.

Čović kaže: "Siguran sam kako ćemo vlast napraviti u idućih nekoliko mjeseci, odnosno do kraja godine. Ako to uspijemo, ....". Siguran, a možda i nije sigurno. I ovo je izjava "akademika"

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.