INTERVJU: DRAŽEN PANDŽA

Bez pomoći Glencorea i konzorcija Aluminij ne može opstati

29.06.2019.
u 12:30

U posrnulom mostarskom gigantu Aluminiju razvili su nekoliko modela kako bi se mogla osigurati povoljna cijena električne energije za ovu mostarsku tvrtku kako bi nastavila rad. Generalni direktor Dražen Pandža ističe kako Uprava i radnici neće odustati do posljednjeg atoma snage. No, vremena je sve manje.

Ima li nade za opstanak Aluminija?

- Nade apsolutno ima. Mi smo se i do sada u nekoliko navrata borili do zadnjeg trenutka, do zadnjeg daha. Ako se sjetite situacija iz studenoga prošle godine, bili smo uporni do kraja i, nogometnim terminom rečeno, dobili smo utakmicu u sudačkom produžetku. Tako će biti i sada. Mi se nastavljamo boriti i nećemo dignuti ruke. Gurat ćemo cijeli projekt dok postoji i zadnji atom snage, dok bude postojala i zadnja šansa za opstanak. Zaključno, vjerujemo da postoji spas i rješenje. Našli smo ga uvijek do sada i dat ćemo sve od sebe da tako i ostane.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
15:58 29.06.2019.

Nikakva šteta da se i ugasi,neka plaća struju kao i ostali potrošači zašto drugi moraju plaćati za njih ?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?