Medijska podmetanja i pritisci

Bevandin izaslanik je na sastanku s Kvintom oko financiranja izbora

25.05.2022.
u 15:48

Nastavlja se pravi medijski i politički pritisak na hrvatske dužnosnike oko pronalaska načina financiranja izbora, pa se ne preza ni  od posezanja za paraobavještajnim podvalama. Tako se o današnjem susretu, koji je bio tijeku, predstavnika Kvinte s dužnosnicima Vijeća ministara BiH, izvješćuje kako na njemu na sudjeluje ministar financija Vjekoslav Bevanda iako se on nalazi na pretragama u bolnici.

Sastanak je naime zakazan jučer. Jutros su pak obavješteni sudionici, a umjesto Bevande, koji je imao ranije zakazane preglede u bolnici, nazočio je njegov predstojnik ureda.

Na fotografiji s toga sastanka se upravo predstojnik Dado Šarić nalazi pored ministrice Bisere Turković. Međunarodni dužnosnici inzistiraju na pronalaženju bilo kakvog rješenja za financiranje izbora, a HDZ-ov Bevanda inzistira da se to pitanje zakonito riješi kroz donošenje proračuna.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?