Nakon audijencije

Bešlić: Svaki susret s Papom je velika inspiracija

ljubo bešlić u vatikanu
12.11.2015.
u 09:41

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić nakon audijencije kod Svetog Oca u Vatikanu izjavio je kako je "svaki susret s Papom jedna velika inspiracija i veliki događaj u životu". 

- Njegove poruke su iznova ohrabrenje za sve ljude koji žive u Bosni i Hercegovini. Poruka mira, suživota i suradnje je veliki blagoslov za BiH, dodao je mostarski gradonačelnik.

Bešlić je u Vatikanu boravio kao član posebnog izaslanstva kojeg su predvodili predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović i vrhbosanski kardinal Vinko Puljić.

U izaslanstvu su bili i predstavnici državnog i crkvenog odbora za doček pape Franje u Sarajevu iz lipnja ove godine. Održana je audijencija, te privatni razgovor predsjedavajućeg Predsjedništva Dragana Čovića i Svetog Oca. 

Upriličen je i odlazak ostatka izaslanstva, uz vatikansku pratnju, na Trg sv. Petra na Opću audijenciju te, po završetku Opće audijencije, posjeta Papinskom hrvatskom zavodu sv. Jeronima, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije