mostar

Bešlić primio predstavnike i vlasnika kompanije LivaEnergy

Ljubo Bešlić
13.01.2016.
u 15:31

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Mostara gradonačelnik Ljubo Bešlić primio u radni posjet generalnog direktora.Selmana Olusoya i predstavnike kompanije LivaEnergy. Razgovaralo se o već započetim projektima na prostoru grada Mostara, kao i o novim projektima u svezi energetske učinkovitosti, te mogućnostima još bolje poslovne suradnje.

Koncem 2015. godine u Banja Luci je održano 33. po redu uručenje visokih nagrada najuspješnijim menadžerima i kompanijama iz poslovnog svijeta, ali i iz ostalih područja djelovanja u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Regionalna agencija za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Europe, Europsko udruženje menadžera i časopis EUROMANAGER.

Jedan od laureata u kategoriji posebno važnoj za ukupni razvoj ekonomskih prilika u BiH, onoj za najinvesticiju 2015. godine, je kompanija LIVA Energy. Ukupna vrijednost investicije u ovu bh. kompaniju iznosi  15 milijuna KM, a investicija dolazi iz Turske. Kapital je uložen prvenstveno u razvoj kapaciteta za sastavljanje matičnih ploča (PCB assembly) koje se, pored većine ostalih uređaja, koriste i u zrakoplovnoj industriji i autoindustriji. LIVA Energy u ovom trenutku pregovara i sklapa ugovore o izvozu s vodećim kompanijama europskog, američkog i turskog tržišta. Kako posebno naglašavaju, plan kompanije je predstaviti Bosnu i Hercegovinu kao aktivnog sudionika u ovoj industriji, a razvoj poslovanja u budućnosti vide i u investicijama u obnovljive izvore energije a već proizvode i sofisticirane sisteme LED rasvjete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije