Jednoglasnom odlukom

Bešlić novi predsjednik Županijskog odbora HDZ-a HNŽ

hdz bih bešlić
03.08.2015.
u 14:24

Za novog predsjednika je izabran Ljubo Bešlić, a za članove Predsjedništva Marin Radišić, Živko Matuško, Stjepan Bošković, Drago Tule, dr. Smiljan Vidić, Dalfina Bošnjak i Stana Burić

U Domu HDZ BiH u Mostaru u ponedjeljak je pod predsjedanjem najstarijeg člana novog saziva i dosadašnjeg predsjednika Rafaela Gagre održana konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije.

Prije izbora i procesa glasovanja nazočnima se obratio Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, predsjednik HNS BiH i predsjedajući Predsjedništva BiH koji se zahvalio dosadašnjem vodstvu ŽO HDZ BiH HNŽ-a i predsjedniku Rafaelu Gagri na odličnoj suradnji i koji je, kako je kazao, vodio Županijski odbor u izazovnim i teškim vremenima.

- Izaberimo onoga tko se može posvetiti Županijskom odboru u iduće četiri ili dvije godine, poručio je Čović. 

Za novog predsjednika ŽO HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije jednoglasno je izabran Ljubo Bešlić iz Mostara, a za članove Predsjedništva: Marin Radišić (Čitluk), Živko Matuško (Neum), Stjepan Bošković (Stolac), Drago Tule (Prozor – Rama), dr. Smiljan Vidić (Čapljina), Dalfina Bošnjak u ime Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača i Stana Burić (Ravno). Za tajnika ŽO HDZ BiH HNŽ–a izabrana je Ana Leženić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?