Bivši gradonačelnik Mostara

Bešlić: Grad ostavljam financijski stabilnim što je najvažnije za buduće djelovanje

Ljubo Bešlić
15.02.2021.
u 19:15

Nakon 12 godina koje je proveo na dužnosti šefa izvršne vlasti u Mostaru, Ljubo Bešlić završio je danas svoj mandat gradonačelnika najvećeg hercegovačkog grada.

Bešlić je čestitao Mariju Kordiću koji ga je naslijedio na ovoj dužnosti, pri tom se zahvalivši građanima Mostara a vijećnicima Gradskog vijeća ponudio je svoju pomoć ukoliko je budu trebali.

„Čestitam gospodinu Kordiću na izboru za gradonačelnika, ali i svim vijećnicima na njihovu izboru u Gradsko vijeće. Vjerujem da ćete svoju dužnost obavljati časno i da ćete uspjeti realizirati svoja obećanja. Nadam se da će Vijeće rješavati probleme grada. Posebno hvala građanima Mostara na suradnji svih ovih godina mojeg djelovanja. Također, hvala svim uposlenicima Grada koji su tražili rješenje za specifikume u kojima smo se našli“, rekao je Bešlić, piše Dnevnik.ba. 

Brojni problemi, naglasio je, nisu se mogli riješiti zbog nepostojanja Vijeća.

„Čekali su novo Vijeće. Osim problema, svom nasljedniku Grad Mostar ostavljam financijski stabilnim, što je najvažnije za buduće djelovanje. Nadam se da ćete prednosti iskoristiti a nedostatke otkloniti. Stojim vam svima na raspolaganju sa svojim nemalim iskustvom“, rekao je Bešlić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?