Čestitka povodom nove školske godine

Bešlić: Činimo sve kako bi učenice i učenici imali kvalitetne uvjete za obrazovanje

07.09.2020.
u 12:59

Nova školska godina pred sve nas je stavila nove izazove. Započinje u drugačijim uvjetima, opterećena epidemijom COVID-19, što je stavilo nove izazove pred sve nas. Prvi dan škole i nastavni proces obilježila je potreba održavanja fizičke distance i pridržavanje i praćenje epidemioloških uputa.

Stoga ovim putom svim učenicama i učenicima, njihovim roditeljima, učiteljicama i učiteljima, nastavnicima i nastavnicama, te profesorima i profesoricama želim sretan početak nove školske godine. Želim Vam puno sreće i uspjeha u radu, kao i strpljenja i dobre volje u odgoju učenika sa posebnim naglaskom na pridržavanje epidemioloških mjera kako bi se svi zajedno lakše odgovorili novim izazovima. 

Napose čestitam onim najmlađima koji kreću u prvi razred te da budu oprezni prilikom polaska i dolaska u školu kao i sve vozače da posebno obrate pozornost na njihovu sigurnost kao i sigurnost svih učenika i pješaka općenito.

Grad Mostar i sve njene službe  pokušat će, u skladu s novonastalim uvjetima, učiniti sve što je u njegovoj odgovornosti kako bi sve učenice i učenici imali kvalitetne  uvjete za obrazovanje, jer znanja koja stječemo u školi nas obogaćuju, prijatelji koje stječemo su za cijeli život, a uspomene nas izgrađuju u bolje ljude.

Želim vam sretan početak nove školske godine! - stoji u priopćenju gradonačelnika Mostara, Ljube Bešlića. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije