HRVATI BI NESTALI
Povratak na članak

Berlin inzistira da BiH bude uređena kao građanska država, Zagreb se protivi

Četiri se puta u posljednjih osam mjeseci između Hrvatske i Njemačke, iza zatvorenih vrata institucija EU, događao žestok verbalni okršaj.

Komentari 4

Avatar Booyakasha
Booyakasha
22:01 10.07.2017.

👻maki, pises gluposti, ne mozete nas Bosnjake porobiti, a krivousti je kriv za stanje u BiH, a sam znas zasto. Sjeti se Posavine I Karadjordjeva.

VL
AB
arijana.biscevic
15:13 10.07.2017.

Najbolje i najpoštenije bi bilo kada bi Hrvatska Republiku Bosnu i Hercegovinu pustila na miru. Hrvatska i Srbija su te koje su oduvijek stvarale nemir u BiH. Nastajale su tenzije, ratovi, etnicka netrpeljivost. Hrvatska ima sama dovoljno svojih problema i trebala bi se pozabaviti time. Kolinda je licemjerna jer se na pocetku svog mandata predstavljala kao prijateljica BiH, a u zadnje vrijeme sve je jasnije da radi protiv BiH. Vuk svoju dlaku mijenja, ali cud - nikada! Naravno da BiH treba biti gradjanska zemlja kao i sve druge u Europi i u tome bi je Hrvatska kao susjed trebala iskreno podrzati!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.