medicinski transport

Beba s opeklinama transportirana iz Splita u BiH

helikopter
05.07.2023.
u 19:15

- Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske i liječnici Univerzitetskog kliničkog centra jučer rano ujutro izvršili su zračni medicinski transport jedanaestomjesečne bebe iz Splita u Istočno Sarajevo. Riječ je o muškoj bebi A. R. iz Istočnog Sarajeva koja je s dijagnozom opeklina transportirana iz Splita, gdje je početno zbrinuta, prema Istočnom Sarajevu radi daljnjeg liječenja - rekao je za Srnu direktor Helikopterskog servisa Boban Kusturić. - Od početka godine do danas pripadnici Službe za zračni medicinski transport uspješno su izvršili 36. transport pacijenata, čime je po tko zna koji put potvrđen značaj postojanja ove službe i Helikopterskog servisa Republike Srpske - priopćili su, da bi samo nekoliko sati poslije uslijedila nova akcija.

Na zahtjev Opće bolnice iz Trebinja, 63-godišnjeg pacijenta, čiji su inicijali M. M., s dijagnozom moždanog udara, pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske transportirali su iz te zdravstvene ustanove u UKC Republike Srpske u Banjoj Luci na Odjel neurokirurgije. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije