Gradonačelnik Zagreba

Bandić: Uz spomenik Tuđmanu, graditi će se i spomenik domovini

08.10.2015.
u 06:15

Najavljeni i radovi na gradskom izletištu, kao i projekt 'Terme Zagreb'

Milan Bandić nastavlja raditi na projektima u gradu Zagrebu, a posljednji je na kompleksu bolnice Blato.

- Do Božića će biti očišćeno ovo ruglo, a u konačnici, do realizacije projekta "Terme Zagreb", tu će biti park, baš kao Bundek, najavio je o kompleksu bolnice Blato gradonačelnik Milan Bandić dodavši da će time Zagrepčani dobiti novo gradsko izletište. 
- Zemljište, odnosno kompleks od 105 hektara, od čega je 15 hektara izgrađeno, čistit će i uređivati "Zrinjevac", a ja ću, zajedno sa suradnicima, jednom tjedno provjeravati tijek radova, potvrdio je Bandić. Na upit novinara o projektu "Terme Zagreb", gradonačelnik je najavio da će za kojih mjesec dana biti predstavljeni detalji s hodogramom i dinamikom aktivnosti, te strateškim partnerom.

O budućnosti Sveučilišne bolnice nije želio govoriti u predizborno vrijeme, no naglasio je da se od tog projekta ne može odustati bez mišljenja i odluke Zagrepčana koji su za njega izdvajali više od 380 milijuna tadašnjih njemačkih maraka.

Najavio je i natječaje za dva nova gradska spomenika.

- Uskoro idu dva javna natječaja za dva nova gradska spomenika, jedan Franji Tuđmanu na istoimenom trgu, a drugi će biti spomenik domovini na zelenoj površini između KD Vatroslava Lisinskog i Gradske uprave . (Žan)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?