LJETNI HIT

Balzam od mrkve za brzo tamnjenje kože. Ovo je recept...

22.05.2017.
u 20:00

Balzam od mrkve bogat je karotenoidima iz mrkve i oraha koji se najčešće koriste u prirodnim proizvodima za ubrzano tamnjenje kože.

Balzam i ulje od mrkve brzo su postali ljetni hit zbog svog djelovanja na ubrzano tamnjenje kože. Glavni aktivni sastojak ovakvih balzama je ulje ili ekstrakt sjemenki/korijena mrkve koja je bogata beta karotenom i ubrzava tamnjenje kože. Osim tamnjenja, balzam od mrkve ima jaka antioksidacijska svojstva i dubinski njeguje kožu.

Ukoliko želite brže potamniti tijekom izlaganja kože suncu i odlučite se za balzam od mrkve, preporučujemo korištenje balzama s prirodnim sastojcima jer tako nećete kožu opterećivati nepotrebnim i štetnim kemikalijama. Osim balzama, postoje mnoga ulja za ubrzano tamnjenje koja se sastavom često ne razlikuju toliko od balzama, osim što su u tekućem stanju i mogu se raspršiti pomoću pumpice. Balzam od mrkve bogat je karotenoidima iz mrkve i oraha koji se najčešće koriste u prirodnim proizvodima za ubrzano tamnjenje kože. U svome balzamu možete naći ekstrakt sjemenki mrkve, macerat korijena mrkve ili ulje sjemenki mrkve.

Karotenoidi također imaju jaka antioksidacijska svojstva te će spriječiti oštećenje kože tijekom izlaganja suncu, a svoj balzam ili ulje možete nanositi na kožu i nakon sunčanja kako biste ju nahranili i spriječili isušivanje. Neki od drugih sastojaka u balzamu od mrkve su hladno prešana biljna ulja i maslaci koji dubinski njeguju kožu poput ulja masline, nevena, badema, makadamije, kakao maslaca i sl.

Kako napraviti balzam za tamnjenje kože pogledajte na portalu Kreni zdravo. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije