Autogaraže iz BiH, nakon Austrije, uskoro i u Skandinaviji

08.12.2023.
u 20:59

Dolazak zime zadaje glavobolje vlasnicima automobila u BiH, prvenstveno zbog nedostatka parkirališnih mjesta u većim gradovima. Na društvenim mrežama i na specijaliziranim portalima mnoštvo je oglasa u kojima ljudi traže kupiti ili unajmiti garaže. Problem nepostojanja dovoljno parkirališnih mjesta i garaža, kojih je iz godine u godinu sve više u BiH, prepoznala je tvrtka "Limometal" d. o. o. iz Cazina, prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profiliranih limova. Njihovo izvorno rješenje za problem parkiranja, limene autogaraže, posljednjih godina iznimno je traženo diljem regije. Polako osvajaju tržišta u Austriji, a uskoro i u Skandinaviji.

- Poznato je da garažirano vozilo zadržava svoju vrijednost. Vlasnik ostavlja dojam brige o vozilu, a samim tim ono se bolje i lakše prodaje. Ovo je samo jedan od razloga zašto ulaganjem u autogaraže zapravo činite uštedu. Limena garaža jedno je od najučinkovitijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja, a samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao žurno rješenje problema garažiranja vozila. Montaža je uključena, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju. Nakon regije izišli smo na tržište Austrije, a već imamo ponude iz Skandinavije, kaže Mensur Mulalić, direktor Limometala u Cazinu.

- Glavne značajke autogaraža su, uz pristupačnu cijenu, jednostavna montaža po sustavu "uradi sam", za koju je potrebno tri sata. Garaže proizvodimo isključivo s pocinčanim limom, odnosno ne nudimo je u bojama. Prošle godine smo uradili rekonstrukciju našeg top-proizvoda, gdje smo modificirali njezine pojedine elemente. Dimenzije nove varijante autogaraže su 623 cm x 307 cm x 210 cm. Radijalni krov s prve varijante autogaraže zamijenili smo jednovodnim krovištem i ojačali postojeću nosivu konstrukciju autogaraže i još neke sitnije modifikacije - dodaje Mulalić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije