Široki Brijeg

Autocentar obilježava 40. godišnjicu djelovanja

20.02.2016.
u 08:00

U godini kada tvrtka Autocentar u Širokom Brijegu obilježava 40 godina postojanja, za svoje djelatnike Ivana Banožića i Vladimira Grgurića organizirala je svečani ispraćaj u zasluženu mirovinu.

Povijest Autocentra seže u 1972. godinu, kada je osnovano društvo pod nazivom “Autoremont”. Od osnutka tvrtke Vladimir Grgurić je do današnjeg dana bio zaposlenik te tvrtke, tj. ukupno 44 godine, a Ivan Banožić od 1978., tj. nepunih 38 godina.

Vladimir Grgurić i Ivan Banožić zahvalili su svima na dolasku, a posebnu zahvalu uputili su upravi tvrtke, te istaknuli kako će im ovaj dan ostati u trajnom sjećanju.

- Hvala svima, našim bivšim i sadašnjim kolegama, posebice Ivanu Ševi, vlasniku tvrtke, što je ovu tvrtku, koja je prije dvije godine bila pred gašenjem podigao, isplatio nam zaostale plaće, doprinose, te u potpunosti preuredio tehnički pregled vozila, upravnu zgradu i ostale popratne sadržaje. Zadovoljan odlazim u mirovinu, a kolegama i upravi tvrtke u svoje ime i uime kolege Ivana Banožića želim još puno poslovnih uspjeha i sretnu 40. obljetnicu rada tvrtke Autocentar, rekao je Vladimir Grgurić. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije