Astrolozi tvrde da su ovo najdvoličniji horoskopski znakovi

07.04.2024.
u 12:59

Ljude s dva lica teško je uočiti. Kad ste zajedno, ljubazni su i dijele komplimente. 

“Obožavaju” vašu novu frizuru, prvi vam čestitaju nakon prezentacije na poslu i misle da biste zajedno trebali popiti kavu. Ali kad razgovarate s drugim prijateljem ili suradnikom, saznat ćete da su vas ogovarali i žalili se na vas svaki put kad okrenete leđa.

Prema astrolozima, te biste ljude mogli lako prepoznati na temelju njihovih horoskopskih znakova, piše Best Life.

1) Lav

“Ove prirodne zvijezde imaju smisla za dramu i vole igrati različite uloge”, kaže astrologinja Bella Nguyen. “U najgorem slučaju, Lavovi mogu biti lažljivci željni pažnje.”

Ako im se na druženju ne posveti dovoljno pažnje, ne bi bilo u neočekivano da ispričaju neobičnu, ali neistinitu priču samo kako bi sve oči bile uprte u njih.

2) Rak

“Simbol Raka su dva kruga okrenuta u suprotnim smjerovima, tako da oni imaju tendenciju prema van pokazati suprotno od onoga što osjećaju iznutra”, kaže astrologinja Ansley Echols.

“Budući da njima vlada Mjesec, njihove su misli također vođene njihovim emocijama”, dodaje ona. “Jednom kad su se otvorili, možda su rekli jednu stvar jer su se tada tako osjećali, ali u međuvremenu im se osjećaj promijenio pa sada govore i razmišljaju drugačije.”

3) Ribe

Poput Raka, Ribe su emotivne i brižne. Međutim, ribe su toliko suosjećajne da će reći malu laž kako bi podržale vaše osjećaje. “One znaju kada nisu iskrene i izravne, ali ako to održava mir, Ribama to ne smeta”, objašnjava astrologinja Joanne Lara.

Ovdje nema nikakve zle volje—oni samo žele da se osjećate najbolje. A ako to znači da se moraju “pretvoriti u ono što drugi žele da budu”, učinit će i to, kaže Nguyen.

4) Škorpion

“Škorpioni su jako povučeni, otkrivaju samo ono što žele da se vidi”, primjećuje Nguyen. A ta tajanstvenost lako prelazi u dvolično, podmuklo ponašanje.

“Škorpioni su ambiciozni ljudi koji bi poduzeli sve kako bi postigli svoje ciljeve”, kaže astrologinja Emily Newman. “Mogli bi se činiti vašim najnevjerojatnijim prijateljem prije nego što vas manipuliraju kako bi postigli svoje ciljeve.”

Mogli biste provesti mjesece ili čak godine u prijateljstvu sa Škorpionom prije nego što shvatite da niste tako bliski s njim kao što ste mislili – ili još gore, da vas cijelo vrijeme izigravaju.

5) Vaga

Diplomatske Vage dobro su poznate po tome da vole udovoljavati drugima. “Vage neprestano važu prednosti i nedostatke i mijenjaju perspektive”, kaže Nguyen.

Oni nisu iznad dvoličnog ponašanja ako će to nekoga učiniti sretnim ili zadovoljnim, a to uključuje i ogovaranje. Lara kaže da Vage “ne mogu držati jezik za zubima” ako im kažete sočnu tajnu. Zanimljivo je da će se iskreno kajati. “Vagama će biti krivo što su iznevjerile vaše povjerenje i reći će da će biti bolje… ali to ne znači da će sljedeći put moći čuvati tajnu”, napominje Lara. Iz nekog razloga to jednostavno ne mogu kontrolirati.

6) Blizanci

Neodlučni Blizanci su najdvoličniji član zodijaka. Ovo ponašanje dolazi iz želje da se svide svima i dijelu svakog društvenog kruga.

“Jedne će minute reći ili učiniti nešto, a sljedeće će učiniti upravo suprotno; govore istinu u trenutku, ali kako se trenuci mijenjaju, tako se mijenja i istina”, objašnjava Echols. “Budući da njima vlada Merkur, oni su brzog uma, što znači da njihove misli neprestano jure, rastu i mijenjaju se.”

Energičnim Blizancima sve brzo dosadi i mogu reći jednu stvar jednoj osobi samo da vide kako će reagirati, dok nekom drugom govore nešto sasvim drugo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije