raguž
Povratak na članak

Armija RBiH protjerala sedam puta više Hrvata, nego HVO Bošnjaka

Komentari 2

BO
Boris1971
14:57 08.09.2016.

una-sana koja bi bila sudbina hrvata da su ostali u kaknju i varešu recimo povlacili su se da nebi završili kao hrvati koji su ostali te bili pobijeni i poklani te u logorima sjeti se bugojna tamo je nešto ostalo jablanice itd... uf pardon to su bili sabirni centri a mrtve nemožemo naci pa su vjerojatno živi

VL
US
una-sana
14:47 08.09.2016.

pa evo prika da ti odmah odgovorim na tvoje zapazanje koje apsolutno nije tacno kao prvo Hrvati su otisli svojom voljom a na poziv Franje Tudjmana i klike iz Herceg-Bosne a kako bi popunili podrucja koja su trebala u konacnici pripasti Hrvatskoj , pa tako su Hrvari iz Kaknja i okolice premjesteni po nalogu istih u opstinu Stolac (Bobanovo selo, Suskovo selo ) itd.jedan dio je premjesten u Prozorsku opstinu itd da nebih sad nabrajao, a ako ja nisam u pravu a ti me demantuj ali nemoj iznositi notorne lazi hajdemo igrati fer igru i reci ljudima jednom istinu.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.