KĆI I MILJENICA

Anina smrt Mladića je učinila još okrutnijim i nemilosrdnijim

22.11.2017.
u 19:44

Ana, jedna od najboljih studenata medicine, bila je miljenica i ljubimica svoga oca Ratka Mladića. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

Jedna od indirektnih žrtava sada već osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića bila je i njegova kći i miljenica Ana koju je zvao svojom zvijezdom.

Bila je odlična studentica medicine u Beogradu, a na oca je bila ponosna zato što je bio pravi vojnik. Čak ga je posjećivala i na ratištu. Onda se 1994. godine nešto dogodilo. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

Najveći životni udarac

Za Mladića je to bio golemi šok i najveći životni udarac, a javnost se dugo bavila razlozima koji su ovu uspješnu mladu djevojku, staru samo 23 godine, natjerali da sama sebi oduzme život. Tako su mediji pisali da je ona bila u vrlo dubokom šoku i pod izrazito velikim pritiskom okoline zbog sve više napisa o tome kako je njezin otac, za kojega je bila jako vezana, okrutni masovni ubojica.

No govorilo se i pisalo i o tome da je glavni uzrok njezina samoubojstva njezin dečko Dragan, koji je poginuo na bojištu u Bosni i Hercegovini. Mladiću se Dragan navodno uopće nije sviđao i nikako nije želio da njegova Zvijezda bude s njime u vezi. Kako bi ga se riješio, organizirao je da bude mobiliziran i poslan na ratište u BiH, gdje je poginuo. Ana je navodno doznala za to i nije to mogla podnijeti.

No Mladić je od samoga početka tvrdio da njegova Ana nije počinila samoubojstvo, već da ju je netko ubio, najvjerojatnije netko iz beogradskih mafijaških krugova. Nije želio istragu o njezinoj smrti, a uoči pokopa sam ju je našminkao.

Gubitak kćeri od Ratka Mladića učinio je još okrutnijeg i nemilosrdnijeg ubojicu. Nešto više od godine dana nakon njezine smrti u Srebrenici je naredio pogubljenje gotovo osam tisuća muslimana. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije