Širokobriješke mame:

Ani Riti Puljić hitno potrebna pomoć nadležnih i svih dobrih ljudi

22.10.2017.
u 16:08

Širokobriješke mame – Mame širokog srca u nedjelju su na Facebook profilu objavile nedavnu fotografiju trogodišnje djevojčice Ane Rite Puljić iz Stoca.

Ana Rita Puljić, djevojka koja je Hercegovinu podigla na noge, u noći s četvrtka na petak bila je u bolnici i rezultati snimanja pokazali su da ova trogodišnjakinja noću treba masku s kisikom da bi lakše disala, piše Jabuka.tv.

“Ovo je Rita u noći sa četvrtka na petak. Vidite, Rita je tad bila u bolnici sa svim ovim cjevčicama kako bi joj snimili rad pluća u snu. Rezultati snimanja su pokazali da Rita noću treba masku sa kisikom kako bi lakše disala”, napisale su Širokobriješke mame.

Rezultati snimanja i potreba za maskom s kisikom pokazali su da Ana Rita Puljić ima još jako malo vremena.

”Znači da moramo ubrzati, mi, vi, svi, znači da treba ići primiti lijek što prije. Nadamo se da će se to uskoro i dogoditi, ulažu se svi napori u tom smjeru. A vi? Širite priču o Riti, neka se čuje što dalje, nek’ dođe do ušiju onih koji jednim pokretom prsta mogu napraviti više nego mi svi zajedno”, zamolile su Širokobriješke mame u svojoj objavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?